تکلیف تقاضای دستور موقت به چه نحو خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #83999142

دادخواستی با موضوع اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند به همراه تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر منع نقل انتقال پلاک ثبتی به دادگاه تقدیم کردم
پس از ارجاع پرونده به شعبه مربوطه دادگاه اقدام به تعیین وقت رسیدگی و اعلام وقت تعینی به طرفین دعوی نمود ( از طریق ارسال ابلاغیه الکترونیک)
در حال حاضر پرسش بنده این است که پس تکلیف تقاضای دستور موقت به چه نحو خواهد شد و در مورد دستور موقت چه زمان دادگاه اقدام خواهد نمود؟
آیا شعبه محترم نمیبایست ابتدا نسبت به دستور موقت تعیین تکلیف مینمود و سپس اقدام به تعیین وقت و ابلاغ آن میکرد و یا اینکه امکان دارد پس از تعین وقت و ابلاغ آن ظرف چند روز آتی نسبت به موضوع دستور موقت اقدام لازم صورت پذیرد؟(عملکرد دادگاه در این امر صحیح بوده است؟)چون تا این لحظه هیچ اقدامی در مورد این موضوع صورت نگرفته و بنده نگران این مطلب هستم که چرا برای این موضوع اقدامی بعمل نیامده
از طریق سامانه عدل ایران روند کار پرونده را بررسی کردم که باز به همین نحو بود یعنب پس از ارجاع و ثبت ، وقت رسیدگی تعیین و از طریق ابلاغ الکترونیک برای بنده ارسال گردیده
لذا خواهشمندم در صورت امکان روند کار دادگاه را در این موضوع اعلام فرمایید
خدا قوت

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
شما باید به محض آنکه پیامک ثبت دادخواست در شعبه مربوطه به دستتان می رسید به شعبه مراجعه می کردید و حضوری آن را مطالبه می کردید. متاسفانه شعب در تقاضای دستور موقت هایی که همراه با مطالبه است حضور شخص متقاضی را لازم می دانند. ضمنا باید به شعبه مراجعه نمایید و ملاحظه بفرمایید که آیا دادرس شعبه به دستور بی تفاوت بوده است زیرا گاها این درخواست پذیرفته نمی شود. پیشنهاد می شود در اولین زمان ممکن به شعبه مراجعه فرمایید
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام

در این مورد می بایست مرجع قضایی قبل از ابلاغ به خوانده اقدام به صدور دستور موقت و تودیع خسارت احتمالی به صندوق دادگستری را می نمود با این وصف با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده علت عدم این اقدام را پیگیری نمایید

در اینگونه موارد قاضی همزمان با صدور دستور تعیین وقت رسیدگی ، درباره دستور موقت هم اتخاذ تصمیم کرده و مبلغی را به عنوان خسارت احتمالی تعیین میکند که شما چنانچه تمایلی به صدور دستور موقت داشته باشید باید خسارت احتمالی معین شده را به عنوان امانت در صندوق دادگستری تودیع فرمائید .
پیشنهاد می شود که با مراجعه حضوری به دادگاه پیگیری مبلغ تعیین شده را کرده و در صورت تمایل با پرداخت آن وجه دستور موقت را دریافت کنید .