کارتشو داد و من خودم رفتم و انتقال دادم اما هیچ گونه چک یا سفته بابت ضمانت ندادم، میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #83988696

سلام وقتتون بخیر من تقریبا تو آبان ۹۸ تو یه دفتر رفتم و حدود یک هفته کار کردم و معلوم شد اقایی که منو استخدام کرده بود فقط قصدش رابطه ی جنسی بوده و اصلا دفتر کار نبود من موقع ی اومدن از اون اقا ۲ میلیون تومان پول گرفتم یعنی کارتشو داد و من خودم رفتم و انتقال دادم اما هیچ گونه چک یا سفته بابت ضمانت ندادم و بعد هم گفتم که پولو پس نمیدم و اون آقا فقط یه ادرس منزل و شماره تلفن و یک کپی از کارت ملیمو داره ایا اون اقا دستش جایی بند هست که از من شکایت کنه؟ خواهش می کنم فقط بگید می تونه یا نه چون امروز یه آقایی به من زنگ زد و گفت که وکیلشه و می تونه از من شکایت کنه من خیلی ترسیدم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ج می اتفاق نیفتاده

می تواند از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه و یا استرداد وجه را مطرحدکند که با توجه به مبلغ پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع می شود .
البته راهکار لازم در خصوص دفاع در این مورد وجود دارد.

همانطور که بیان شده است ظاهرا جرمی اتفاق نیفتاده است.

سلام با توجه به اینکه از کارت ایشان وجه به حساب شما واریز شده است ایشان می تواند دادخواست مطالبه وجه مطرح نماید اما موضوع فاقد وصف مجرمانه و امکان طرح شکایت کیفری نیست..وموضوع می تواند مصداق دعوی حقوقی باشد

وقت بخیر، درصورتی میتواند از شما شکایت کند که مبلغ بیشتری که حقتون بوده بهتون داده باشه.