پارک دو خودرو در پارکینگ شخصی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۰۶۳ #83948

سلام
بنده یک پارکینگ شخصی بزرگ دارم در مجتمع مسکونی که بجای پار یک خودرو عمودی میتوانم بدون تعرض و مزاحمت برای کسی دو خودرو بصورت افقی پارک کنم هشت سال استفاده کردم به تازگی مدیر ساختمان بخاطر لجاجت رفتن از بازپرس حکم گرفتن در صورت پارک دو خودرو یکیشو با جرثقیل به پارکینگ ببرید خواستم بدونم کار کی قانونی نیست و چه باید کرد ضمنا به دادگاه گفتن مزاحمت ایجاد میکنه داد دادگاه میگه من کاری به حرف اونا ندارم شما نباید و نمیتونی دوتا ماشین بزاری وگرنه قرار صادر میکنم

مشاوره حقوقی وقف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه به سوال شما در صورتیکه پارکینگ متعلقه فضای پارک دو خودرو رو داشته باشه و باعث مزاحمت برای واحد‌های دیگه نشه و فضای پارکینگ بنحوی باشد که مختص به مالک واحد مربوطه جای پارک را داشته باشد مالک واحد مربوطه هر نوع تصرفی در پارکینگ شخصی خود می‌تواند داشته باشد مشروط بر اینکه منجر به اضرار واحد‌های دیگر نشود و مزاحمتی در تردد دیگر خودرو ها نبز نداشته باشد می‌تواند به اندازه‌ی فضای پارکینگش پارک و تصرف بنماید.

در صورتیکه یک پارکینگ داشته باشید و در ازای دو پارک خودرو از فضای مشاعات استفاده میکنید باید رضایت تمامی مالکین باشد در غیر این صورت نمیتوانید پارک کنید.