برای تقسیط مهریه چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۵ #83947240

با سلام
مهریه خانم من ۱۱۴ تا سکه هست. همشو مطالبه کرده و بنده محکوم شدم به پرداخت. نه ماهه عقد کردیم. پنج ماهه خانمم تمکین نمیکنه و عدم تمکینش در دادگاه اثبات شده رای داده.
مادر خانمم سه بار شوهر کرده. ابجیای خانمم هم طلاقین آیا برای دادگاه و اعتراض بنویسم تو لایحه؟
آیا برای ۱۱۴ میتونه جلبمو بگیرم؟
من هیچی ندارم. صفر صفرم. کارگرم. نه کارگر ثابت.
با استشهادیه محلی که خرجی مادرمم هم من میدم. پدرمم هم فوت کرده. و نامه ثبت که هیچ مالی ندارم و موجودی تو حسابام نیست. و استشهادیه دو نفر که هیچی ندارم.امکانش هست چجوری برام تقسیط بکنم؟؟
برای طولانی شدن روال پرونده چکار کنم؟
خواهشمندم کاملتر جواب بدید چندین بار پرسیدم وکلای عزیز جوابی ندادن.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- با تقدیم دادخواست تقسیط پرداخت مهریه به دادگاه صادر کننده رای محکومیت شما ، موضوع بررسی و رای مبنی بر تقسیط صادر خواهد شد .
- در صورت عدم اقدام برای تقسی ، همسرتان می تواند حکم جلب شما را دریافت کند .