اگر این شرکت به عنوان شاکی رضایت بدهد آیا رسیدگی متوقف میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۶ #83887888

شخصی که در یک شرکت دولتی سمت مدیریتی داشته به جرم اختلاس تحت پیگرد قضایی است. این رسیگی با شکایت شرکت انجام شده است. اگر این شرکت به عنوان شاکی رضایت بدهد آیا رسیدگی متوقف میشود؟
یا از حیث جنبه عمومی رسیدگی ادامه پیدا میکند؟
اگر به دادگاه ثابت شود که  واقعا اختلاس صورت گرفته  اعلام  گذشت و رضایت شرکت بعنوان شاکی چه تاثیری خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی اختلاس
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اختلاس غیرقابل گذشت است

با سلام
صرف شکایت شرکت دولتی برای پیگیری امر اختلاس کافی است لیکن با کسب رضایت از شرکت عمومی میتوانید از تخفیف مجازات جنبه عمومی جرم بهره مند شوید

سلام و احترام.
اختلاس از جمله جرایم غیرقابل گذشت است. گذشت شاکی از موحبات تخفیف هست. همچنین برگرداندن میزانی از مال اختلاس شده ثبل از صدور کیفرخواست سبب تخفیف در مجازات خواهد شد

جرم اختلاس جنبه عمومی دارد، و گذشت شاکی سبب توقف رسیدگی نمیشود

جرم مذکور از جمله جرایم غیر قابل گذشت است که اعلام رضایت شاکی و نیز بازگرداندن اموال صرفا می تواند زمینه تخفیف در میزان مجازات را فراهم آورد.

با سلام
دقت داشته باشید اختلاس از جمله جرایم غیر قابل گذشت می باشد

بله جرم اختلاس از جرائم غیر قابل گذشت هست و از جنبه عمومی جرم قابل پیگیری خواهد بود.رضایت شاکی تنها میتواند مقدمات تخفیف مجازات را فراهم آورد