بهش میگم باید خودت عوض کنی هزینه هم خودت پرداخت کنی ماشین سالم بهم بدی؛ من یه شهر دیگه هستم ایشون یه شهر دیگه من باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵۵ #83857712

سلام بنده یه وانت خریدم به من وکالت تعویض پلاک داد رفتم برای پلاک زدن کارشناس گفت سیلندر دست کوب نامه توضیحات هم از راهور نداره من به صاحب ماشین گفتم سیلندر اصلی بهم داد گفت ببر عوض کن من رفتم تعمیرگاه گفت ۶میلیون خرجش میشه حالا بهش میگم باید خودت عوض کنی هزینه هم خودت پرداخت کنی ماشین سالم بهم بدی زیر بار نمیره من یه شهر دیگه هستم ایشون یه شهر دیگه من باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز دو راه دارید یا فسخ کنید یا تامین دلیل کنید

بادرودوسلام بدوا تامین دلیل نمایید.

با احترام ، قابل فسخ میباشد.

سلام تامین دلیل نمائید سپس اقدام کنید

باسلام یامیتوانیدفسخ کنیدیاتامین دلیل بدین ماشینوخودتون درست کنیدب استنادتامین دلیل مطالبه خسارت کنید

سلام قابل فسخ میباشد.

مستند به نظریه کارشناسی به دلیل خیار عیب معامله را فسخ نمایید.