آیا این مبلغ بدهی رو میشه بصورت اقساط ماهیانه از حقوق مستمریم کم کنند یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #83854291

سلام
خانمی هستم ۵۰ ساله و تنها سال ۹۳ من از شخص طلا فروشی مبلغ ۷۰ میلیون طلا آوردم و بعنوان ضمانت چک سفید امضا بدون تاریخ که هیچ قیدی توی چک نشد به ایشون دادم با توجه به اینکه مبلغی به وی پرداخت نکردم بعد از مدت ۳ سال ایشون رفت از من شکایت کرد و مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان نوشت درچک و بعنوان چک بلامحل از بنده شکایت کرد بنده که آدرس خونه رو عوض کرده بودم هیچ گونه احضاریه ای برام نیومد تا اینکه به تازگی متوجه شدم چون ازدواج کرده بودم و تازه طلاق گرفتم و میخوام حقوق مستمری پدرم و بگیرم خواستم بدونم با اینکه اون شخص حق داره پولشو میخواد ولی این مبلغی که نوشته شده داخل چک قانونی هست برای ایشون جرم حساب میشه یا نه چطوری میتونم از حق خودم دفاع کنم از وضع مالی خوبی در حال حاضر برخوردار نیستم و فقط یک آپارتمان در شهرستان بنامم هست تقریبا به مبلغ ۸۰ میلیون تومن و هیچ چیزی دیگه ندارم و یک حقوق مستمری که باید پیگیری کنم و مطمنم که بهم تعلق خواهد گرفت آیا این مبلغ بدهی رو میشه بصورت اقساط ماهیانه از حقوق مستمریم کم کنن یا خیر؟ آیا زندان یا بازداشت میشم یا خیر؟ برای شروع کار اول باید چکار کنم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.ضمنا داخل یکی این شکایتم نوشته شده قرار منع تعقیب صادر شد یعنی چی؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صدور قرار منع تعقیبی باید متن دادنامه را رویت نمود که به چه جهت منع تعقیبی خورده؟میتواند چندین علت داشته باشد مثلا اگر قاضی دادسرا به این نتیجه برسد که متهم عمل انتسابی را مرتکب نشده و دلایل برای توجه اتهام به او کافی نیست قرار منع پیگرد صادر می‌کند و نیز هنگامی که عمل متهم فاقد وصف کیفری است قرار منع پیگرد صادر می‌شود.
شما میتوانید از طلافروش به جرم خیانت در امانت بابت چک سفید امضا از ایشان شکایت نمایید که البته بایستی امانت بودن ان را به دادگاه اثبات نمایید.
حال اگر طلافروش بخواهد میتواند از طریق اجرای ثبت یا دادگاه ملکی ک بنام شماست را توقیف نماید لذا بهتر است جهت صلح و رضایت طلافروش به توافق برسید که از حقوق ماهیانه مبلغی بعنوان قسطی به ایشان پرداخت نمایید.