آیا رضایت سایرین می تواند آنها را در همان جرم و به همان میزان شریک جرم کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #83848962

مدیر منتخب ساختمان که از بیرون استخدام شده است به دلیل نپرداختن حق شارژ یکی از واحد ها، آسانسور را رمز دار کرده است. واحد مذکور شکایت کرده برای ممانعت از حق و مدیر را محکوم کرده است به جریمه ۳۳ میلیون ریالی. شاکی همزمان از دو نفر دیگر از همسایگان که فقط از سکنه ( از اعضای مجمع اعم از رئیس و بازرس و خزانه دار و .... نیستند) هستند و حداکثر در نظرخواهی صورت گرفته از کل ساختمان به صورت شفاهی رضایت خود را برای گرفتن حق شارژ اعلام کرده اند و مدیر اقدام به این عمل کرده است. حال دو نفر دیگر نیز در دادگاه به همین جرم مشمول همین حکم و جریمه شده اند آن هم به دلیل کینه شخصی و این تصور که آن دو مسبب هستند و مدیر در اینکه این فعل را خودش به تنهایی انجام داده اما نظر جمع را تبعیت و اجرا کرده است اعتراف کرده است. آیا وقتی که مدیر ساختمان عامل و ید انجام جرم بوده است، آیا رضایت سایرین می تواند آنها را در همان جرم و به همان وزن شریک جرم کند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون تمکلک آپارتمان ها درصورتی که شارژپرداخت نشود اعضا ازخدمات محروم میشوند بنظر میرسد, مدیر ساختمان حق این کار را داشته است

سلام
ممکن است ممانعت از حق توسط یک نفر به تنهایی انجام شده باشد یا با مشارکت یک یا چند نفر انجام شده باشد
و باز هم ممکن است این تخلف توسط یک نفر انجام شده باشد و یک یا چند نفر دیگر وی را در انجام آن کمک و معاونت نموده باشند
در این صورت چنانچه دادگاه مشارکت یا معاونت را احراز نماید آن ها را نیز محکوم خواهد نمود.