تو قولنامه ای که من برای خانومم نوشتم شماره چک هست و خود پدر خانومم هم به عنوان شاهد امضا زده؛ شکایتش رد میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۲ #83824008

سلام.
بنده سه سال پیش یک واحد آپارتمان خریدم.و ۱.۵ دونگ ان را به خانومم فروختم که پدر خانومم بابت آن یک چک ۵۰ میلیونی به بنده داد. منم همون چک رو به کسی که خونه رو ازش خریدم دادم ولی فروشنده خونه گفتن که تاریخ چک باید یک روز زودتر باشه. منم به پدر خانومم زنگ زدم و گفتم که طرف میگه تاریخ چک رو یک روز زودتر بزنید و چون پدر خانومم شهرستان بود گفت خودت تاریخ چک رو عوض کن و امضای من رو بزن. منم اینکارو کردم و چک پاس شد و هیچ بحثی هم نبود. حالا بعد از سه سال که من با خانومم به اختلاف خوردم پدر خانومم میخواد از این قضیه سو استفاده کنه و به جرم جعل و استفاده از سند مجعول از من شکایت کیفری کرده و ادعا کرده من نمیخواستم اون چک پاس بشه. حتی تو قولنامه ای که من برای خانومم نوشتم شماره چک هست و خود پدر خانومم هم به عنوان شاهد امضا زده. ایا شکایتش رد میشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، اگر تاریخ چک در قرارداد مشخص شده باشد، ایشان نیز امضا کرده باشند، جای نگرانی نیست.

درود
بله به احتمال زیاد و با توجه به آنچه گفتید شکایتشان رد می شود.

سلام
اگر در قولنامه شماره چک درج شده و پدر خانم شما هم امضاء کرده است بنابراین چک با رضایت ایشان داده و پاس شده است و اتهامی متوجه شما نیست.

سلام
اگه موضوع شکایت فقط تغییر تاریخ چک باشه وشماره ی چک هم در قرارداد ذکر شده به جهت عدم وجود رکن ضرری به شاکی در نهایت منع تعقیب صادر می شود.