آیا با توجه به آیتم سوم بیمه نامه شخص ثالث راهکاری هست من بتونم دوباره به حقم برسم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۳ #83816942

سلام
من در سال ۹۴ تصادف شدیدی کردم که مقصر حادثه شناخته شدم و در مراحل درمان، پزشکی قانونی برای من ۱۳ درصد دیه مشخص کرد و برای گرفتن این مبلغ از بیمه آسیا شکایت کردم که در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر و بیمه محکوم به پرداخت شد ولی بعدش بیمه اعتراض زد و پرونده من از دادگاه به شعبه تجدید نظر رفت و رای من باطل شد( رای صادره گفتند چون راننده مقصر حادثه شخص ثالت نیست ) حتی به من غرامت نقص عضو هم ندادن در صورتی که تو این تصادف من ۶ تا از دنده های راست قفسه سینه ام شکست و بینی خورد شد که متعاقب عمل جراحی خوب شد آیا با توجه به آیتم سوم بیمه نامه شخص ثالث (بیمه مربوط به راننده مقصر حادثه) راهکاری هست من بتونم دوباره به حقم برسم

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، بله با این تفاسیر می‌توانید جهت مطالبه حقوق خود اقدام نمایید.

درود بر شما
بله احقاق حق برای شما امکانپذیر است .‌

بله این امکان طبق رای وحدت رویه که در آن راننده مقصر را نیز مشمول بیمه نموده است برای شما وجود دارد

با درود بله این امکان برای شما فراهم است

درود
بله می توانید مجدد به حقتان برسید.

با سلام
پاسخ شما مثبت است و موضوع مشمول رای وحدت رویه شماره ۷۸۱دیوان عالی کشور می شود .