آیا میتوانم از کمیسیون پزشکی نظام وظیفه که خود برای من پزشک متخصص و معتمد نظام وظیفه معرفی میکنند و به تشخیص همان پزشکان معتمد شک دارند شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۴۱ #83797907

با سلام خدمت وکلای محترم
پوزش میخوام اگر مقداری متن طولانیست . خواهشمندم کمی حوصله کنید ...
من ۲ سال است که به بیماری ام اس مبتلا شدم و در حین تحصیل به دلیل اتمام مهلت تحصیل و صنوات برای معافیت پزشکی اقدام کردم از زمانی که تصمیم گرفتم برای معافیت پزشکی اقدام کنم بیش از یک سال میگذرد در این مدت یک بار کمیسیون من را برای معاینه پزشکی از شهر سکونتم ( یزد ) به کرمان فرستاده . ام ار ای و نوار عصب در کرمان با هزینه بسیار بالاتر از عرف از من گرفته شد . در صورتی که از هر پزشک متخصص مغر و اعصاب پرسیدم گفتند نیازی به نوار عصب برای تشخیص بیماری ام اس نیازی نیست برگشتم به یزد و معرفی شدم به پزشک متخصص دیگر در شهر و محل سکونت و ۶ ماه معاف موقت شدم ( در صورتی که ام اس معافیت دائم دارد )
بعد از ۶ ماه مراجعه کردم برای ادامه روند معافیت پزشکی و به دو پزشک متخصص دیگر معرفی شدم و همگی تایید قاطع بر بیماری من داشتند در روز کمیسیون مدارک من بررسی شد و من محل سفت شدگی جای تزریق هم به عوامل حاضر و تصمیم گیرنده کمیسیون نشان دادم در مجموع ۴ پزشک متخصص معتمد نظام وظیفه من را معاینه کردند و به صراحت اعلام کردند که مبتلا به ام اس هستم
۲ هفته پیش بعد از کمیسون به من اعلام شد که باز باید برای معاینه به کرمان برم در این شرایط اقتصادی و کرونایی بسیار برای من که داروی تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن استفاده میکنم سخت است که بخوام از شهری به شهر دیگر برم و جدای از هزینه های احتمالی ریسک بیماری کرونا هم مرا تهدید کند آیا میتوانم از کمیسیون پزشکی نظام وظیفه که خود برای من پزشک متخصص و معتمد نظام وظیفه معرفی میکنند و به تشخیص همان پزشکان معتمد شک دارند شکایت کنم؟
اگر بله به چه صورت؟

پیشاپیش با تشکر از صبوری شما در مطالعه و پاسخ دقیق شما

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید شکایت کنید ویاتخلف انهارااعلام کنید