آیا ادعای حق الشرکه و اجرت المثل ایام تصرف با هم بعد از ۱۵سال صحیح و قانونیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۰ #83797042

با سلام
یک ملک تجاری رو با یک نفر شریک هستم به صورت ۳ دانگ و ۳ دانگ
متاسفانه قراردادی بین ما نبود و پروانه کسب به نام اینجانب بوده و خودم هم اداره میکردم واحد رو.(سرمایه و کار با من بوده)

و ایشان کلا در شهر محل کسب مورد نظر نه زندگی میکردن و نه کار.
گاها ایشان تشریف می اوردند و حساب و کتابی میشد و مبالغی رو به صورت دستی یا حواله برای شخص دیگر از من طلب میکردند و بنده پرداخت میکردم،(مثلا جنسی رو خریداری میکردن و من پرداخت میکردم) به همین خاطر رسیدی از پرداختی هایم را ندارم.(حسب اعتماد رسید نگرفتم)

الان ایشان بدون اطلاع قبلی و بدون اظهارنامه بعد از گذشت ۱۵ سال از من شکایت کرده اند و طلب اجرت المثل ایام تصرف و سهم الشرکه را توام با هم کرده اند. و مدعی شده اند که از زمان شروع شراکت هیچ دریافتی از سمت من نداشته اند.
و دادگاه هم فعلا کارشناس معرفی کرده برای ارزیابی ملک
آیا ایشان میتواند بدون اطلاع قبلی به صورت کتبی ادعا کند که بنده تصرف کرده ام این ملک را؟
آن هم بعد از ۱۵ سال؟
اگر من واحد رو تصرف کرده ام باید به ایشان خسارت بدهم درست ولی آیا باید از درامد حاصله هم ایشان ذینفع گردند؟
چه طور منطقی پشت این قانون هست؟

چطور شخص بعد از ۱۵ سال به فکر افتاد شکایت کند؟ ایا این چند سال سکوت نشان بر رضایت فرد نبوده؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: در مورد نسبت به ادعای اجرت المثل ایام تصرف ، اگر اجازه و اذن ایشان را برای تصرف کامل ملک تجاری ندارید یقینا محکوم به پرداخت هستید که توسط کارشناس مبلغ آن معلوم میگردد . و اما موضوع سهم الشراکه از درآمد نیز چنانچه مدرکی ارائه نمایید مبنی بر اینکه کل سرمایه متعلق به خود شما بوده و هست ، ادعای ایشان محلی ندارد ، تعلق نمیگیرد در غیر اینصورت فرض مطالبی که فرمودیدمحکوم خواهید شد اما ایشان در هزینه ها هم شریکند که محاسبه کنید . حال اگر مدارکی در دو موضوع نداشتید از شهادت دو نفر ( مرد) استفاده کنید که بطور عینی و حضوری شاهد ادعای شما بوده باشند.