اگر رضایت بدم، متهم میتونه اعاده حیثیت شکایت کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #83796610

سلام
در محل زندگی ما ربایش کودک رخ داد، و مادر فرزند از ما کمک خواست و توانستیم بچه را نجات دهیم. اطلاع نداشتیم رباینده پدر کودک بود و قضیه با ضرب و شتم پیگیری شد و خسارت به ما وارد کرد. مادر فرزند گفت برای طلاق نیاز به شکایت شما هست ما هم شکایت کردیم.
وکیل که برای ما گرفته بودند در اقرارنامه سر خود اتهام ربایش کودک و تخریب را وارد کرده بود و اقرارنامه هم تماما خودش سرخود نوشته ولی من گفته بودم فقط به تخریب شکایت دارم و امضا هم بیشتر نداده بودم بهش.( امضا قبل از نوشتن اقرارنامه ) الان به دلیل پیگیری نکردن خودشان قرار منع تعقیب صادر شده اون موقع گفتم اعتراض بزنند که ۱۰ روز تموم نشه.
حالا نگرانم برن صلح کنند از من عدم حیثیت شکایت بشه، احتمالش هم بالاست. می خواهم از این پرونده یک طوری بیرون بیایم. چی کار باید بکنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با رضایت طرفین شما نیز رضایت نامه تنظیم نمایید.