هزینه هایی که من بابت آبادی زمین خرج کردم را میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۲ #83785801

باسلام خدمت وکلای عزیز
پدر ما چند سال پیش فوت کرد و برادرانم ما را برای تقسیم اموال فرا خوانده و به ما زمینی را دادن بعنوان ارث پدری و تقسیم نامه با عرف محل دادن در حال که زمین مال پدر نبود چون پدرم قبل از فوتش سند را به نام برادرانم کرد بود و این موضوع را به ما اعلام نکردن ولی بعد از گذر پنج سال با شکایت زمین از ما گرفتن ایا هزینه های که من بابت ابادی زمین خرج کردم را میتوانم بگیرم یا نه اگر میتوانم بگیرم چگونه باید اقدام کنم و در ضمن ایا این کار کلاه برداری محسوب میشود یا نه

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام هزینه قابل مطالبه میباشد‌.

بله امکان مطالبه هزینه ها وجود دارد

تمام هزینه قابل مطالبه است

بله هر گونه هزینه ای که در زمین کردید قابل مطالبه از مالک خواهد بود

سلام کلاهبرداری هم میتواند مصداق پیدا کند تمام هزینه هایی که کرده اید قابل برگشت است ولی باید به جزئیات پرونده آگاه بود

بله شما میتونی هزینه های که برای عمران آن خرج کره ای از مالک زمین مطالبه کنی