سایر ورثه ۱۲۷ گرم طلا به قیمت روز میخواهند تکلیف بنده چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #83785572

سال ۷۹ مرحوم مادرم ۱۲۷ گرم طلا به جهت خرید خانه به من که فرزند چهارم خانواده هستم قرض داده و فرمودند هر وقت داشتی ۱۲۷ گرم طلا برگردان که سال ۸۰ مرحوم شدند الان سایر ورثه ۱۲۷ گرم طلا به قیمت روز میخواهند تکلیف بنده چیست؟
ضمن اینکه سایر ورثه تمکن مالی خوب دارند و صاحب خانه اند و بنده مستاجرم

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
ارتباطی به وضع مالی شما ندارد
باید به همان مقدار طلا یا معادل قیمت روز آن به وراث مادرتان حسب سهم الارث آنها پرداخت کنید
البته در صورت تعذر و عدم تمکن مالی میتوانید ادعای اعسار کنید و در صورت اثبات آن به صورت اقساط آنرا پرداخت کنید

با توجه به اینکه مادر مرحوم شما ۱۲۷ گرم طلا به شما دادند شما باید عین آن را استرداد کنید و در صورت نبودن عین مثل آنرا عودت کنید.