اگر بخواهم شغل قبلم را تغییر بدهم مالیات شغل جدیدم به مالیات قبلی متصل می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۴۰ #83781266

سلام اگر بخواهم شغل قبلم را تغیر بدهم و مالیات ان را تسویه کنم و ترک فعالیت بدهم مالیات شغل جدیدم به مالیات قبلی متصل می شود یا نه

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
اگر جنابعالی از اشخاص حقوقی(شرکت، موسسه و یا ینگاه تجاری ) می باشید، این موضوع از طریق خود اظهاری طی اظهارنامه قانونی ماده ۱۶۹ و ارزش افزوده و عملکرد مشخص می شود. اگر از زمره حقوق بگیران باشید که توسط کارفرمای جدید فعالیت و حقوق دریافتی شما ثبت خواهد شد.
امیدوارم پاسخ بنده راهگشا باشد
ایام به کام

مالیات بر مبنای درآمد شما اخذ میگردد در پرونده شما در اداره دارایی هر چند که مشاغل دسته بندی شده اند ولی عنوان مالیات دهنده مشخصات شما قید شده یعنی بنام شما مالیات گرفته میشه حالا در هر شغلی که باشید به قبل متصل میشوید