درخواست ازدواج مجدد، با شرایط زیر ممکن میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۹ #83778941

رای صادره ی قاضی مبنی بر تمکین همسرم بوده که ایشان با عذر و بهانه و تمکین نکرد و مامور کلانتری هم گزارشی مبنی بر اینکه زوجه شرط کرده که در صورت گرفتن عروسی از طرف زوج زندگی میکنم.
آیا رای دادگاه چه خواهد بود؟
باتوجه به اینکه همسر بنده دوشیزه نمیباشد.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای دادگاه مبنی بر الزام زوجه به تمکین خواهد بود

سلام
اگر رای مبنی بر الزام به تمکین صادر شده اما زوجه همچنان تمکین نمیکند می تواند تقاضای ازدواج مجدد دهید

سلام در صورتیکه همسر شما تمکین نکرده و ناشزه محسوب شده باشد. رای عدم تمکین به نفع شما صادر شده باشد می توانید دادخواست ازدواج مجدد داده و دادگاه حتما با درخواست شما موافقت خواهد کرد/.

در صورت عدم تمکین به هر حال نفقه تعلق نمیگیرد زیرا تمکین امری مطلق و عام است و تنها استثنای آن در موارد خوف ضرر مالی و جانی و ناموسی است. اگر اینها نباشد و تمکین نکند نشوز عارض میگردد.

سلام اگر رای قطعی شده بایستی مجدد دادخواست بدهید اما اگر برای قاضی مسجل شود که زوجه به منزل نمی اید حکم به ازدواج مجدد شما صادر خواهد نمود