چجوری میتونم ثابت کنم که خونه بنام همسرم بوده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۵ #83743327

سلام وقتتون بخیر . شوهر من یک سال و هفت ماهه که فوت کرده برای تقسیم اموالش اقدام کردم ولی یک واحد آپارتمانش توی استعلام اموالش نیومده و بعدا متوجه شدم که در طول یک هفته ای که شوهرم تو کما بود سند خونشو به نام پدرش انتقال سند دادن

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر در حالت کما چنین شده چنین معامله ای فاقد اعتبار است و قابل ابطال است

اگرتاریخ انتقال سند باتاریخ کماهمسرتان یکی است می توانید ابطال سندرسمی تقدیم کنید فقط ابتدا بررسی کنید که وکالت نامه محضری داده اند به پدرشون

اگر بعد از ب کما رفتن ایشان احدی از اطرافیان اقدام به انتقال سند کرده و برای اثبات این ادعا مدارک و شواهد و مستنداتی دارید در اینصورت ب جهت باطل بودن معامله میتوانید دادخواست ابطال سند را از طریق دفاتر قضایی ب ثبت برسانید

با سلام
اگر منظورتان این است که در زمان به کما رفتن همسر این کار صورت گرفته معامله باطل است توضیحات ناقص است.

باسلام درصورتی که سند به صورت غیرقانونی انتقال داده شده باشد میتوانید دادخواست ابطال سند تنظیم نمائید البته بایستی مدارک و مستندات دراین مورد بررسی شودتا بتوان اظهار نظر دقیق نمود.

درود
اگر در حالت کما اثر انگشت گرفته شده است قابل ابطال است و اگر جعل شده باز هم قابل ابطال است

درود بر شما، بایستی دید چطور این انتقال صورت گرفته تا بتوان اظهارنظر نمود.