چهار ماه است وقت نظارت و کارشناسی مدام تجدید می شود؛ امکان اعتراض و گشایش مجدد حسابهای شخص بنده وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۶ #83703627

با سلام.
با شخصی معامله ای انجام دادم و به اختلاف حساب خوردیم.طرف معامله با طرح دعوی در شهر خود که با محل زندگی من در تهران فاصله دارد بدون مدارک شکایتی را مبنی بر کلاهبرداری مطرح و به میزان دوبرابر اختلاف حساب حسابهای من را مسدود کرد. شخصا لایحه ای را بارگزاری کردم که موضوع اختلاف حساب است و نه کلاهبرداری. دستور بررسی به کارشناس داده شد. الان چهار ماه است وقت نظارت و کارشناسی مدام تجدید می شود چون شاکی مدارکی دال بر طلب ارائه نمیدهد امروز برای پنجمین بار تجدید شد. ایا این خلاف نیست؟ امکان اعتراض و گشایش مجدد حسابهای شخص بنده وجود دارد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از کارشناس پیگیری کنید که در اسرع وقت بتواند نسبت به موضوع نفیا یا اثباتا اظهار نظر کند

تجدیدوقت نظارت یا احتیاطی به دلیل عدم وصول نظریه کارشناسی است . توصیه میشود با هماهنگی کارشناس موضوع ارائه نظریه را پیگیری کرده و در صورت عدم ارائه مدارک لازم از سوی شاکی ف از کارشناس بخواهید که موضوع را به دادگاه اعلام نماید تا در زمینه اعطای وقتی مشخص به شاکی برای ارائه مدارک ضرب الاجلی تعیین و به وی ابلاغ شود .