وقتی دعوی سند رسمی داشته باشه بازم نیاز به این مبلغ هستش؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #83703353

من یه طلب ۱۴ ملیونی از کسی دارم که بخاطرش سفته گرفتم ازشون، توی قراردادی که داریم ذکر شده که اگر مبلغ ۱۴ ملیون که می بایست بصورت اقساط پرداخت میکرد رو پرداخت نکنه من میتونم از سفته ی ۲۸ تومنی استفاده کنم تحت دو پرونده به شورای حل اختلاف شکایت کردم . جلسه ی اول طرف حاضر نشده و یهم گفتن می باییست ۲۰ درصد ۲۸ ملیون رو به حساب دولت بریزم تا قرار تامین صادر بشه البته گفتن که بعد از صدور حکم مبلغ پس داده میشه و اگه نریزم پزونده ام عقب می افته
دوم اگه نتونم بریزم کلا حکم توقیف اموال خانده رو نمیدن یا دیرتر میدن و اگه دیر تر میدن چقدر پرونده من عقب می افته
و سوم اینکه بر فرض من این مبلغ رو ریختم چه مدت پول بلوکه میمونه و اگه برفرض طرف اصلا مالی نداشت و من نتونستم گیرش بندازم جایی که بیاد دادگاه و پاسخگو باشه تکلیف من و این هزینه ها چیه بالاخره برمیگردن یا خیر

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- مطابق قانون ، دادگاه برای صدور قرار تامین خواسته (به استثنای مواردی که مستند به سند رسمی است) باید تامین مناسبی را به عنوان خسارت احتمالی اخذ نماید . البته در مورد سفته تنها در صورتیکه واخواست شده باشد نیازی به اخذ تامین نیست .
۲- نپرداختن خسارت احتمالی باعث عدم صدور قرار تامین خواسته شده و تاثیری در اصل دعوی ماهیتی و مدت زمان رسیدگی به پرونده نخواهد داشت .
۳- با صدور رای قطعی در دادگاه امکان استرداد وجه خسارت احتمالی را خواهید داشت . همچنین اگر اموالی برای توقیف یافت نشود میتوانید با اعلام انصراف از اجرای قرار تامین خواسته تقاضای استرداد مبلغ خسارت احتمالی را بنمائید .

با سلام بنظر می رسد شما ضمن تقدیم دادخواست تامین خواسته مطرح نموده اید که چون مستند دعوای شما سند عادی است مطابق قانون آیین دادرسی مدنی مبلغی بعنوان خسارت احتمالی واریز کنید که اگر اموالی یا وجوه بانکی از طرف مقابل قابلیت توقیف داشته باشد بعنوان تامین خوسته توقیف می گردد که اگر مالی یافت نشد آن مبلغ به شما مسترد می گردد و اگر مالی توقیف گردید تا زمان قطعیت حکم محکومیت طرف مقابل بلوکه بوده و پس از اجرای حکم می توانید تقاضای استرداد آن مبلغ را نمائید.