آیا بعد از سند زدن هم میتونم براش درخواست جریمه تاخیر کنم یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۲ #83647493

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. من ۳سال پیش یک واحد آپارتمان نیمه کاره در لاهیجان پیش خرید کردم. ۷۰ درصد کار انجام شده بود و موعد تنظیم سند اسفند ۹۶ بود. در نهایت با اصرار سازنده تمام بهای آپارتمان را پرداخت کردم و دو سال پیش خونه رو رهن و اجاره دادم.
الان سازنده بهم خبر داده که چهارشنبه برم لاهیجان تا سند رو به نامم بزنه.مطلب دیگه اینکه توی مبایعه نامه برام نوشته دارای پارکینگ بدون مزاحم، ولی بتازگی متوجه شدم که با یکی از همسایگان در حالت مزاحمت هستیم و نمیتونم ماشینامون رو بدون خروج اون یکی ماشین بیرون ببریم یا بیاریم داخل. آیا راه حلی داره این قضیه؟ بقیه واحدها بیشترشون خونه و پارکینگشون رو سند زدن. ۶تا واحد هست. من چون کرج هستم و راهم دوره و بخاطر کرونا نتونستم زیاد برم شمال و پیگیری کنم. ممنون از توجهتون، 🙏🙏

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام چنانچه در قرار داد قید شده باشد فروشنده ملزم به تحویل پارکینگ می باشد و شما میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید موفق و پیروز باشید

رفع مزاحمت پس از خرید با شماست.
لیکن اگر از اجرای قرار داد سرباز می‌زند میتوانید علیه ایشان اقدام نمایید.

با سلام
الزام فروشنده به اجرای مفاد قرارداد را بخواهید .

طبق قرارداد منعقده فروشنده مکلف به ارائه پارکینگ می باشد

فروشنده طبق قرارداد ملزم به تحویل پارکینگ بدون مزاحم به شما خواهد بود

بله شما می توانید الزام فروشنده را به تحویل پارکینگ درخواست نمایید...

باسلام
بله جواب مثبت است و شما می توانید ضمن اینکه چنانچه ملک و با پارکینگ خریداری کردیده اید می توانید الزام فروشنده را به تحویل پارکینگ درخواست کنید.