چجوری میشه ماشین رو ازش گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۳ #83633709

سلام ؛ همسر بنده مغازه ی ساندویچی اجاره کرده و در ان کار میکند ( اجاره نامه حتما دست شخص دیگری است) ؛ حدود ۱ سال پیش راننده کامیون بود من ۱۱۰ سکه خود را اجرا گذاشتم دادگاه کامیون را به من داد و برد پارکینگ؛ حالا نمیدونم چجوری ماشین رو از پارکینگ دراورده ( درخواست واخواهی زده بود و گفته بود من بیکارم در اصل فریب دادگاه) ایا میشه به جرم فریب دادگاه ازش شکایت کرد؟؟؟ جرم فریب دادگاه چیست؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورتی که وسیله نقلیه جهت امرارمعاش باشد قابل توقیف نمی باشدواگر توقیف شده باشد بااثبات این امررفع توقیف می گردد.

با سلام
میتوانید در صورت صدور حکم غیابی،تقاضای واخواهی نموده و مغازه و درامد را معرفی نمایید

سلام.فریبی در کارنیست ایشان به توقیف خودرو اعتراض نمودن و قاضی نیز احراز نموده که کامیون تنها وسیله امرارمعاش ایشان است و انرا در زمره مستثنیات دین محسوب نموده است.و از ان رفع توقیف نموده است.

اگر رای غیابی بوده است ،امکان واخواهی و تقاضای رفع توقیف به صورت قانونی وجود دارد.

به خودی خود به دلیل وسیله اعاشه بودن ، کامیون جزء مستثنیات محسوب میگردد و تنها با اثبات شغل و درآمد همسرتان میتوانید کامیون را توقیف نمایید .

با سلام
کامیون برای امرار معاش می باشد لیکن در صورت عدم وجود اشتغال شخص به شغل دیگری، نمیتوان بعلت مستثنیات دزن بودن کامیون را توقیف نمود