ایا میتوان علیه وکیل طرح دعوی نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۶۸ #8363

با سلام
وکیلم شماره پروانه ی خود را به من نمی دهد و حتی شماره پروانه اش در قرارداد ذکر نشده است پول نصف قرارداد را به او در روز های اول پرداختم و نصف دیگر در صورت پیروزی و قطعیت حکم ها به صورت چک و سفته تعلق میگیرد. هیچ کدام از پروانه ها در تاریخ امروز به قطعیت نرسیده اند اما وکیل دو ماه پیش عقد نامه ی اصل مرا گرو گرفته است و در خواست چک و سفته برای نصف دوم قرارداد کرده است. لازم به ذکر است من در دفتر ایشان در زیر پل اهنگ عقد قرارداد کردم ولی ایشان قرار های مرا در ساعت های دیر هنگام 8 و 9 شب در اتاقی که در منزل پدریش دارد میگزارد ایا وکیل موظف نیست در جایی که پروانه وکالت برایش صادر شده فعالیت کند من بارها به او ذکر ندارم به اتجا بیایم.با همه ی این دلایل ایا میتوانم وکیلم را در دادسرای انتظامی وکلا محکوم کنم در خصوص عقد نامه پیامکی از او دارم که پس دادن عقد نامه منوط به دادن چک و سفته ذکر کرده است در حالی که عقد نامه را برای پیگیری کارها ی دادگاه به او دادم و بار ها از او درخواست رسید کردم که امتناع کرده است. ایا دلایل من برای دادسرای انتظامی وکلا مورد قبول است ؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکیل ملزم نیست قرارهای ملاقات خود را در محل دفتر یا انعقاد قرارداد برگزار نماید وباید در مقابل مدارکی که تحویل میدهید رسید دریافت نمایید.

نحوه پرداخت حق الوکاله طبق قرارداد میباشد و تخلف وکلا در کانون وکلا قابل طرح و رسیدگی میباشد.

با احترام