نمیدونستم شوهرم پولی به برادرش طلبکار نبوده؛ بابت برادر شوهرم چه دفاعی میتونم کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۱ #83615606

سلام
دو سال پیش ماشینی خریداری کردم که بیشتر پولشو بابام داد و شوهرمم گفت من ۱۰ میلیون از برادرم طلب دارم اما نداره به بابات بگو بیاد ضامن برادرم بشه که وام بگیره ۱۰ میلیونمو بده منم ده میلیون رو پولت برای خرید ماشین بذارم خب منم قبول کردم پدر منم ضامن برادر شوهرم شد و شوهرم کارت برادرشو اورد و توی سایپا ۱۰ میلیون کشید، کارت به اسم برادرش بود برادرش هیچکدوم از اقساط وامشو نداد بابام چون ضامن بود بانک مجبورش کرد فک کنه پدرم از برادر شوهرم جهت مطالبه ی وجه شکایت کرد و برای قسمتی حکم جلب گرفت و چون مبلغ دوتا بود و جدا رسیدگی شد حکم جلب ما بقی مبلغ سه روز مونده بود که بیاد برادر شوهرم واخواهی زد و رفت از من شکایت کرد که در ماشین شریک بوده و اینم بگم منو شوهرم دوساله از هم جدا زندگی میکنیم و شوهرم سرمون با وامهای مختلف کلاه گذاشت و الانم اختلاف شدید داریم و میخواهم جدا شم الان هم شوهرم برای اون مبلغ از من شکایت کرده هم براور شوهرم یعنی دوتا شکایت در واقع ده میلیون دادن میخوان ۲۰ میلیون بگیرن و اون هم شکایت شراکت اصلا شراکتی بین ما نبوده من روحمم از این قضایا خبر نداره مدرک برادر شوهرم پرینت بعد ماشین همش به اسم منه پولشم بابام داده این ده میلیون هم شوهرم کارت برادرشو گرفت اومد باهام سایپا از کارت برادزش ده تومن کشید شوهر صد میلیون تا الان بهم خسارت زده منم حقیقتش جز این ماشین هیچی ندارم برادرش هم هیچ پرداختی از وام نداشته بابام فک کرده و چون بابام ازش شکایت کرده اونا از من شکایت کردن حالا بماند شوهر اون اوایل ماشینمو دزدیده بود و با هزار مکافات قانونی ازش پس گرفتم اونم ماشینو به صورت بی رحمانه خسارت زده بهم پس داد و من فقط ۲۰میلیون تعمیرش کردم یه راهکار قانونی جلوی پام بذارید من اصلا نمیدونستم شوهرم پولی به برادرش طلبکار نبوده و دروغ گفته اصلا روحمم خبر نداره فقط بگید بابت برادر شوهرم چه دفاعی میتونم کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به اینکه سند بنام شما میباشد موضوع ادعای شراکت منتفی است . ولی در خصوص مبلغ واریزی توسط کارت برادرشوهرتان متاسفانه چاره ای جز استرداد ندارید . البته با توجه به مطالبات پدر از برادرشوهرتان ، توقیف وجه و به نوعی تهاتر نیز میتواندمدنظر قرار بگیرد .

باسلام واحترام ...درصورتی که ماشین به اسم شما سند خورده نمیتونه درمورد ادعایی شراکت کاری بکنه فقط خواسته شما رو تحت فشار بزاره تا پدرتون رضایت بده...واگر پدرتون ضمانت برادرشوهرتون رو کرده باتوجه به مدارک که به بانک پرداخت کرده میتونه علیه برادرشوهرتون شکایت بکنه ومبلغ پرداخت شده به بانک به همراه خسارت رودریافت بکنه