اگر شکایتش رو پس بگیره چه حکمی برای زندانی صادر میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۲ #83585946

با عرض سلام
می خواستم بدونم کسی که به دلیل نزاع با شاکی خصوصی به یک سال حبس محکوم شده باشه و پس از گذر ۴۵ روز در زندان شاکی رضایت داده و شکایتش رو پس بگیره چه حکمی برای زندانی صادر میشه؟ آیا ممکنه که قاضی حکم به آزادی نده؟
ممنون میشم از پاسخگویی تون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رضایت شاکی می تواند از موجبات تخفیف و یا حتی تعلیق حکم باشد

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. هر چند که اتهام انتسابی را بیان ننمودید تا اظهار نظر قطعی صورت گیرد..
به هر حال رضایت شاکی خصوص بر حسب نوع اتهام در صورت عدم موقوفی تعقیب از موارد تخفیف و تبدیل مجازات به مجازاتهای جایگزین حبس بوده و قطعا موجب تخفیف در مجازات صادره می گردد..
موفق باشید..

در صورت عدم وجود جنبه عمومی برای اتهام انتسابی مجازات تعلیق خواهد شد
هرچند در صورت وجود جنبه عمومی جرم، رضایت شاکی از موجبات تخفیف مجازات خواهد بود

قانونا اجرای مجازات معلق خواهد شد یا حداقل تخفیف مجازات را در پی دارد

با سلام
جرم انتصابی را بیان نکردید اگر جنبه ی عمومی داشته باشد قاضی میتواند
حبس دهد

سلام و درود، در صورت رضایت معمولا تخفیف یا تعلیق‌ مجازات واقع می گردد، هم چنین امکان مجازات جایگزین حبس نیز خواهد بود؛ موفق باشید.

اتهام انتسابی را بیان ننوده اید تا مشخص گردد از جنبه عمومی چه مجازاتی دارد. در هر صورت رضایت شاکی خصوصی موجب تخفیف در مجازات است