آیا گرفتن وکیل در این امر کمکی میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۶ #83573274

سلام و درود
به مدت ۸ ماه کارگر و پرستار خانه کودک بودم. برای بیمه طفره میرفتن. بعد از مراجعه بازرس بیمه اقدام به اخراج اینجانب نمودن. استشهاد ده نفر+ ۵ نفر شاهد +پرینت پیام ها + نتیجه ی بازرسی حرفای من را تایید و حکم به نفع من صادر شد. بعد از اعتراص کارفرما هیئت حل اختلاف رای را نفع کارفرما صادر کرد.
اگر دادخواست به دیوان بدهم لازم است وکیل اختیار کنم یا چون دیگر نیازی به اظهارات دوطرف نیست گرفتن وکیل کمکی به گرفتن حق من نمیکند؟
و وکیل در پیش بردن موضوع من چقدر حائز اهمیت است؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در تنظیم دادخواست میتوانید از وکیل کمک بگیرید

سلام

شما از طریق دیوان عدالت اداری با لایحه ای استوار و با مدارک و استشهادیه اقدام قانونی نمایید

سلام
اعتراض خود را با دلایل و مدارک مستند به دیوان عدالت اداری تقدیم نمایید

با سلام
شما از طریق دیوان عدالت اداری با لایحه ای استوار و با مدارک و استشهادیه اقدام قانونی نمایید دیوان با بررسی مدارک اتخاذ رای متناسب را انجام و به احتمال بسیار زیاد نیازی به حضور اشخاص دعوی نخواهد بود .

سلام
رسیدگی در دیوان عدالت اداری حضوری نیست مگر اینکه خود دیوان حضور هر یک از طرفین را ضروری تشخیص دهند بنابراین شما اعتراض خود را مستدل و مستند و احیانا با کمک شخصی که وارد باشد بنویسید و تقدیم نمایید