آیا امکان داره اجازه ندن وارد پارکینگ بشیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #83556711

با سلام
ملک بنده درونش قید شده با پارکینگ ۶ دانگ مشکل اینجاست داخل مجتمع مسکونی هستیم که یک ورودی پارکینگ داره برای ورود به پارکینگ باید از جلو ورودی پارکینگ اول رد بشیم تا بتوانیم پارکینگ بلوک دوم که پارکینگ ماست پارک کنیم، الان مسئول بلوک اول دائم مزاحمت ایجاد میکنه که و اذیت میکنه که از پارکینگ زیاد استفاده میکنید باعث شده آسفالت پارکینگ خراب بشه و ریموت در عوض میکنم تا برق زیاد استفاده نشه، آیا امکان داره اجازه ندن وارد پارکینگ بشیم، و آیا بتونم شکایت کنم بخاطر مزاحمت هاشون، ( البته ما دو بار در روز از پارکینگ استفاده میکنیم)

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر راه ورود شما به پارکینگ خودتان همان محلی باشد که در سوال ذکر نموده اید هیچ کس نمی تواند مانع عبور و مرور شما از آن جا شود و چنانچه در این باره مانع ایجاد کردند می توانید شکایت کیفری از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی نزدیک محل سکونت خود تقدیم تا به دادسرا ارسال و رسیدگی شود