شکایت رابطه نامشروع بعد از طلاق ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۴ #83552987

سلام،
تو گوشی خانومم چندتا عکس با پسرهای غریبه تو خونه خودم و پیامکهایی که رد و بدل شده هستش،اگر طلاق توافقی انجام بدیم،میتونم به کسانی که با خانومم رابطه نامشروع داشتن شکایت کنم،مراحل شکایت از کجا باید شروع کنم،ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر بعد از طلاق حقی برای شکایت ندارید

پس از جاری شدن صیغه طلاق شما حق شکایت علیه ایشان را نخواهید داشت

پس از طلاق دیگر زوجین در قبال هم حق و تکلیفی ندارند فلذا نمی توانید شکایتی علیه همسر سابقتون مطرح کنید

با سلام..
در اینخصوص بعد از جاری شدن صیغه طلاق، اصولا حقی برای شما در اینخصوص قابل تصور نمی باشد..
موفق باشـید..

پس از طلاق نمیتونید .

با سلام
به محض اجرای صیغه طلاق این حق برای شماقابل تصور نخواهد بود.

درود بر شما، بعد از طلاق دیگر چنین حقی برای شما متصور نخواهد بود، لذا چنانچه توافق بر طلاق صورت گرفته، از این اقدام صرف نظر کنید تا با چالش کمتری رو به رو شوید.