مفقود شدن حلقه ازدواج در رستوران با شکایت سرقت اثبات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۱ #83531

باسلام.
بنده صاحب یک رستوران هستم. چند روز گذشته یکی از مشتریان به گارسون دستور میده که میزشون رو مرتب کنه و گارسون هم میز رو در حضور مشتری مرتب میکنه. بعد از چند دقیقه مشتری میگه حلقه ازدواجم گم شده. با گشتن اطراف میز و سطل زباله حلقه مفقود شده پیدا نمیشه و الان مشتری تهدید به شکایت از گارسون و رستوران کرده است.
با توجه به این که گارسون از کارکنان قدیمی رستوران هستش تقریبا اطمینان دارم که کار ایشون نبوده و متاسفانه دوربین مداربسته میز مذکور رو پوشش نمیداده. آیا مشتری میتونه از رستوران و گارسون شکایت کنه؟ و در صورت اثبات نشدن جرم ما میتونیم از مشتری برای اعاده حیثیت شکایت کنیم یا خیر؟
ممنون

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شکایت ایشان به دلیل نداشتن دلیل محکمه پسند رد خواهد شد. لذا شما میتوانید علیه ایشان شکایت اعاده حیثیت کنید.