آیا من میتونم از پدرم وکالتی بگیرم که ایشون نتونه زمین ها و خونه هایی که داره رو به غیر انتقال بده یا بفروشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۷ #83504401

(نمی خوام حق فروشش رو به من بده صرفا می خوام اگه خواست بفروشه باید من هم رضایت داده باشم)
میخوام اینکارو رو بکنم تا احیانا بی خبر از من این اموال رو نفروشه و اگه خواست بفروشه حتما من باید رضایت داده باشم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با وکالت این موضوع امکان ندارد .

محجوریت ایشان را از دادگاه بگیرید

بسمه تعالی : خیر امکان ندارد مگر اینکه زوال عقل یا محجوریت یا سفاهت ایشان از طریق دادگاه به اثبات برسد . و اما راهی که بتوانید به نتیجه برسید اینه که شما رو بعنوان مشاور خود در امر معاملات قرار دهدو این عنوان باید در دفتر اسناد رسمی ثبت گردد و عودشان قید نمایندکه » هر گونه معامله بدون امضا مشاوربلااثر است . ناگفته نماند این مقولله در ایران بندرت استفاده میشود و معهمولا دفاتر اسناد رسمی با مواجهه با این مقوله به مشکل بر میخورند و توضیحاتی داده میشود که وجهه قانونی ندارد . اما این مشاور بودن بهترین راه حل شماست

سلام. حق هیچ مالکی مبنی بر تصرف در مالش را نمی توان به موجب قرارداد یا شرطی از بین برد. به عبارتی شرط خلاف مقتضای ذات مالکیت است. در واقع شما نقش متولی یا قیم پدر را می خواهید ایفا نماید و اگر پدر محجور هستند، لزوما بایست درخواست حجر و سپس تعیین قیم بدهید تا رضایت شما بعنوان قیم جهت فروش جلب شود.

سلام
بله میتونید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی وکالتنامه تنظیم کنید که حق نه ایشان بدون رضایت شما اقدام به فروش نماید و نه شما بتوانید این عمل را انجام دهید