آیا این فضای پارکینگ را میشود به دو پارکینگ تقسیم کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۰ #83502322

خریدار ۱ واحد آپارتمان هستم که سازنده طبقه ۳ مستاجر دارد و خودش مالک است. و دو پارکینگ مزاحم به طبقه ۱ و ۲ که ما باشیم فروخته در صورتی که بصورت حقیقی و واقعی ۳ ماشین در این پارکینگ جا نمیگیرد. آیا این فضای پارکینگ را میشود به دو پارکینگ تقسیم کرد و پارکینگ سازنده را از او گرفت؟؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تعداد پارکینگ ها در هر مجموعه مسکونی طبق پروانه ساخت شهرداری است و شهرداری پارکینگ مزاحم را قبول نمی کند و بنابراین ممکن است یک یا دو واحد کسری پارکینگ داشته باشند و این واحدها بدون پارکینگ پایان کار بگیرند
بنابراین شما می توانید با مراجعه به شهرداری و بررسی سوابق مشخص کنید که این مجموعه آپارتمانی چند واحد پارکینگ دارد و محل آن را نیز مشخص کنید و اگر ماشین اضافی پارک می کنند می توانید با مراجعه به مراجع قضایی مانع استفاده بی جا و مزاحمت ایشان شوید شکایت خود را در این باره تقدیم نمایید