همسرم مرتکب رابطه ی نامشروع شده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۸ #83493852

باسلام همسر بنده به علت رابطه نامشروع محکوم به شلاق شده است والان ایشان شکایت کیفری نفقه کرده اند لطفا راهنمایی بفرمایید که من باید چکار کنم؟؟؟؟ایا عمل ایشان باتوجه ترک منزل ناشزه بودن ایشان است؟؟؟؟ ایا لازم است که من دا خواست تمکین بدهم با وجود اینکه دیگه نمیخواهم به منزلم برگردد؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل ایشان باتوجه ترک منزل دال بر ناشزه بودن ایشان است، اما شما باید ثابت کنید که ایشان ترک کرده است منزل را

و لازم است که شما دا خواست تمکین بدهید
واگر دیگر نمیخواهید به منزلتان برگردد، تنها راهتان درخواست طلاق دهید و الا نمی توانید به این بهانه ها نفقه یا مهریه ندهید

بله حتما دادخواست تمکین تقدیم کنید و همچنین محکومیت کیفری و نشوز ایشان را به دادسرای محل شکایت اعلام نمایید