قاضی به من گفت با ماشین خلاف صورت گرفته یا مدرک فروش بیار یا بازداشتی دو روز وقت داشتم و هیچ مدرکی هم ندارم؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۹ #83486471

سلام حدود ده سال پیش که از یک مکانیک ماشین خریدم بعد از چند ماه که به بهانه های مختلف از سند و پلاک زدن به نام من امتناع میکرد ماشین را فروختم و خریدار را به صاحب سند معرفی کردم و تمام الان بعد از چند سال از دادگاه احضاریه اومده و قاضی به من گفت با ماشین خلاف صورت گرفته یا مدرک فروش بیار یا بازداشتی دو روز وقت داشتم و هیچ مدرکی هم ندارم. باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دارای مدکر مستند باشید از قبیل مبایعه نامه در غیر این صورت مسوول هستید

سلام

بالاخره هر خریدو فروشی با مبایعه نامه صورت می گیرد
یا ابراز مبایعه نامه یا استناد به شهود در صورت قبولی از طرف قاضی

باسلام شما باید بتوانید ادعای خودتان را اثبات نمایید درغیراینصورت اگرجرمی به شما استناد پیدا کند بایستی پاسخگوباشید.

درود
مبایعه نامه فروش خودرو را ارائه دهید در صورت عدم اثبات فروش شما مسول هستید

با نشان دادن مدارکی که زمین را فروختید موضوع اتهام شما منتفی است

باید با ارائه مبایعه نامه موضوع فروش خودرو را اثبات نمایید والا به عنوان مالک شرعی و عرفی باید پاسخگو باشید . به عبارت دیگر همانطور که نفر قبل فروش خودرو به شما را ثابت کرده شما نیز باید بتوانید فروش خودرو به دیگری را اثبات کنید .

با درود
مطابق قولنامه /بیعنامه، با شهود حضور یابید و اثبات نمایید در آن تاریخ فروخته اید و شما مجرم نمیباشید.