آیا من میتوانم اقرار محضری از برادرم بگیرم که چند سال پیش به صورت شفاهی زمین را به من فروخته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #83477815

سلام
پدر من و عموی من در زمینهاشان مشاع بودند و من وراث پدرم رفتم در زمین سهم الارث کار میکردم عموم ایجاد مزاحمت نمود من شکایت او کردم ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق و او هم تصرف عدوانی از من و برادرم اکبر شکایت نمود در دادسرا با توجه به سندها و شاهد و نظریه کارشناسی یک نفره و سه نفره که اذعان داشت این زمین متعلق به ماست من و برادرم تصرف عدوانی منع تعقیب و ایشان ایجاد مزاحمت مجرم شناخته شد ولی در دادگاه عموی من برگه ای را اورد که من ۱۰ سال پیش تمام سهم الارث را به برادرم واگذار نموده ام و قاضی به همان استناد نمود و اعلام کرد به دلیل اینکه شاکی شما اصغر هستید و سهم خود را به اکبر واگذار نموده اید این جزء جرایم کار گذشت است و قابل طرح در کیفری نیس چون شاکی صاحب زمین نیست و ایشان را تبرعه نمود
۱_سوال من این است آیا من میتوانم اقرار محضری از برادرم بگیرم که چند سال پیش به صورت شفاهی زمین را به من برگردانده یا فروخته؟ ۲_آیا اگر برادرم الان برود و زمین کار کند با توجه به منع تعقیب خوردن برادرم در تصرف عدوانی کیفری آیا عموی من میتواند یکبار دیگر تصرف عدوانی شکایت کند؟
توصیه خودتان چیست؟
خواهش میکنم راهنمایم کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادرتان میتواند شکایت مزاحمت انجام دهد تا مجدد عمویتان محکوم شود و منعی بابت کار کردن ندارید

سلام.مجددا شکایت انجام پذیر هست و نسبت به مبایعه نامه جدید اقدام لازم را صورت دهید