باید چطور این مالکین بی تفاوت رو مجاب به تعمیر ساختمان کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #83416514

سلام وقت بخیر، مالک یک واحد آپارتمان هستم که بالای ۲۰ سال از عمرش می گذره . نمای ساختمان نم داده و به واحد من صدمه خورده. ازونجا که این اپارتمان ۸ واحد داره اکثریت ساکنین مستاجر هستن ( ۵ واحد مستاجر ۳ واحد مالک) دسترسی به مالکین ندارم. از طریق مستاجرها اطلاع رسانی کردم ولی مالکین همکاری نمی کنند. یک نفر هم به عنوان مدیر ساختمان داریم که نتونسته مالکین رو برای جلسه دورهم جمع کنه. خلاصه ش این که کسی به فکر این ساختمان نیست و سقف و دیوار واحد من داره خراب میشه حتی امکان داره اجر نمای ساختمان سقوط کنه و به کسی صدمه بزنه که داستان خاص خودش رو می تونه داشته باشه. لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما ابتدا باتی تمین دلیل نمایید و بعد اگر دیگران مجاب به پرداخت هزینه نشدند میتوانید خود هزینه نمایید و از انها مطالبه نمایید

با سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید و علیه مالکین مجاور اقامه دعوا کنید