کلاهبرداری در خرید خودرو که در دفترخانه سند تنظیم شده است چگونه اثبات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۲ #83409

با سلام
چندی پیش خودروی خود را به مبلغ ٢٥/٣٠٠ تومان فروختم
به این صورت که ٢٠ میلیون تومان آن دریافت و در قولنامه نوشته شد
و مابغی پول به مبلغ ٥/٣٠٠آن مقرر گردید در دفتر خانه برای تنظیم
سند قطعی پرداخت شود(در قولنامه نوشته شده). در دفتر خانه متاسفانه با فریب اینجانب موفق به
جلب اعتماد بنده شد و من سند قطعی را قبل از دریافت پول امضا کردم.
حال این شخص مابغی پول را نمیدهد. آیا میتوانم از او شکایت کنم و مابغی
پولم را بگیرم ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه دفترخانه شهادت دهد که وجه و ثمن معامله توسط ایشان پرداخت نشده باشد نباید برای تنظیم سند اقدام کند و باید برای مطالبه ثمن آن اقدام کنید و الا معمله را فسخ نمائید.