با این شرایط آیا میتوانم اقدام به شکایت از شخص فحاش کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۴ #83394211

سلام
یکی از آشنایان امروز با من تماس گرفت و شروع به فحاشی کرد و متاسفانه من صدای ایشان را ضبط نکردم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلیل محکمه پسندی دارین بله

اگر بتوانی ثابت کنی به جزائی نقدی محکوم خواهد شد

بنام خدا،از ظواهر امر پیداست که شما ادله ای ندارید و شکایت با این اوضاع و احوالات مفید فایده نخواهد بود.

اگر اطرافیانتان صدای ایشان را شنیدند با شهادت شهود اثبات کنید

سلام.
صرف تماس گرفتن دلیل بر فحاشی نیست و به نوعی باید فحاشی طرف رو ثابت کنید که کار مشکلیه...

سلام چنانچه نتوانید اثبات نمایید منع تقیب صادر خواهد شد

با شهادت شهود امکان اثبات را خواهید داشت( پذیرش وعدم پذیرش شهـــود بعهده دادگاه میباشد)