طرف اقدام به تعمیر ماشین اش کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #83388968

سلام سلام بنده در مورد این هست اش که در تاریخ ۹/۱۲ پارسال بوده بعد در صحنه تصادف مصالحه کردیم و طرف قبول به پرداخت خسارت کرد و روز بعد به تعمیرگاه مراجعه کردیم خرج ماشین من بالای دو ملیون تومان بود و طرف زد زیر حرف اش و خسارت رو گردن نگرفت و شاکی ما شد و کارشناس گرفت کارشناس به ناحق ما رو مقصر کرد و الان من به کارشناس اعتراض دارم و در دفتر الکترونیک غذایی طرح دعوا کرد ولی امروز با خبر شدم در ایام تعطیلی به دلیل کرونا طرف اقدام به تعمییر ماشین اش کرده است در این باره در کارشناسی من دچار مشکل نخواهم شد چگونه حق خود را احقاق کنم

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
کارشناس این امر را مشاهده خواهد نمود ولی استشهادیه در این خصوص تنظیم و به امضاء برسانید

با سلام
اگر احتمالا کارشناس بتوان تشخیص دهد که به تازه گی اقدام به تعمیر خودرو شده و رای به نفع شما باشد اما در صورت امکان با داشتن شهودی که در محل حادثه بوده اند میتوانید بعنوان شاهد در دادگاه استفاده نمایید.

سلام و درود
بستگی به نظر کارشناس دارد، ممکن است کارشناس تعمیر ماشین طرف را به نفع شما برگزار کندو نظریه به نفع شما ارائه دهد، سعی کنید مصالحه کنید.