تکلیف سهم الارث فرزندان در طلاق یک طرفه چطور است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۰ #83385915

تکلیف سهم الارث فرزند در طلاق یک طرفه چطور است مثل همان توافقی

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طلاق ربطی به سهم الارث فرزندان ندارد

طلاق یکطرفه و یا توافقی هیچ ربطی به ارث نداره

با درود طلاق در سهم الارث فرزندان، تاثیری نخواهد داشت.

طلاق و نوع آن ربطی به ارث فرزندان ندارد .فرزندان از پدر و مادرشان ارث می برند.

طلاق چ یکطرفه و چه توافقی ارتباط و تداخلی با توارث فرزندان ندارد و فرزندان از پدر و مادر واقعی خود ارث خواهند برد چه طلاق بگیرند یا نگیرند

طلاق چه یک جانبه باشد چه توافقی، تاثیری در میزان سهم الارث فرزندان ندارد

با سلام موضوع طلاق با موضوع ارث ارتباطی با یکدیگر ندارد و مطابق قانون سهم الارث خود را می برند و طلاق یا عدم طلاق تاثیری در ارث بردن فرزندان ندارد.