مبلغی به حساب من واریز شده، شخصی گفته که پول متعلق به ماست، چگونه مانع پرداخت جریمه شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۹ #83377848

سلام چند ماه پیش مبلغ ۶ میلیون به یکی از حساب های بنده که کدت ها بود استفاده نمیکردم واریز شد از طرف شرکت فولاد مباره مدتی بعد هم شخصی امد گف پول ماله ماس برگردون بنه گفتم بریم پیش پلیس اگر قبول کردند مستندات شما را من بهتون میدم رف و پیداش نشد تا چند روز پیش از شورای حل اختلاف زنگ زدن به بنده گفتند شکایت شده بیایید بنده گفتم ابلاغیه بدید تا بیام اونا هم بمن گفتن اگر ابلاغیه بدیم باید هزینه وکیل و سود پولا بدید تکلیف چیه ؟ من چیکار کنم ؟ من فقط میخواستم در گیر جرایم مالی نشم مگر نه اصلا سمت پول نرفتم چون حرامه

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید قبل از هر اقدامی مبلغ واریز شده را به حساب صندوق دادگستری واریز میکردید و رسید میگرفتید تا دچار مشکل نشوید حال نیز میتوانید چنین اقدامی بکنید
موفق باشید