پس گرفتن خودروی فروخته شده چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۴ #83369347

سلام بنده خودروی فروختم که تمام عیب خودرو را اعلام کردم و به کارشناس نشان داده شده و به قیمتی که خریدار خواسته فروختم ولی الان میگن باید قیمت کارشناسی بشه به اون قیمت بر میدارم و ماشینم به هیچ وجه پس نمیدم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این مشکل ایشان است
میتوانند نسبت به فسخ شکایت نمایند
اگر در قولنامه موارد قید شده باشد فسخ نمیگردد

اگر قرارداد یا قولنامه ای داشته باشید و موارد مذکور در آن درج شده باشد نمیتواند از نظر قانونی کاری انجام دهد و اگر شما راضی به فسخ نباشید هم نمیتواند کاری کند و در صورت شکایت نیز به نفع او حکمی صادر نخواهد شد.

سلام
تا زمانی که قرارداد شما با توافق منحل نشود یا از طریق دادگاه حکم بر اعلام فسخ آن صادر نشود معتبر و لازم الاجرا است و یکطرف نمی‌تواند خلاف آن عمل کند

با سلام و احترام
دادخواست ملزم به فسخ مبایعه نامه دهید

وقت بخیر، قیمت کارشناسی لازم نیست ، همان قیمت که توافق کرده اید را باید پرداخت نماید مگر اینکه تفاوت قیمت فاحش باشد که طرف مغبون شده باشد