محاسبه تاخیر تادیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۲ #03116565

سلام یک رمال ازمن ۲۳میلیون تومن سال۹۳تقریبا، گرفت بابت دعا..براش اظهارنامه فرستادم همون سال۹۳و پولمو خواستم ازش ولی ازش شکایت نکردم هنوز واگه(به فرض)بخوام ۴۰یا۵۰سال دیگه ازش شکایت کنم آیا تاخیر تادیه ۲۳میلیون تومن من رو ازسال۹۳تا۴۰_۵۰سال دیگه رو از الان میشه محاسبه کردکه چقدر میشه؟یا سال به سال براساس تورم میشه محاسبه کردتاخیر تادیه ۲۳ میلیون تومن من رو یا فرمول خاصی داره برای محاسبه یا اگه حتما کارشناس باید محاسبه کنه باچه فرمولی محاسبه میکنه وچه کارشناسی این کارو انجام میده؟یااگه باید سالانه محاسبه بشه براساس تورم یاهر چیزی از محاسبگر های بنیادوکلا ومحاسبگرهای داخل گوگل که برای محاسبه تاخیر تادیه چک،سفته دین هستن میشه تاخیر تادیه ۲۳میلیون تومن من رو هم باهاشون محاسبه کرد؟یعنی اون محاسبه گرها مخصوص محاسبه چک،سفته،دین هستن من اگه باهمونا تاخیر تادیه ۲۳میلیون تومن خودم رو محاسبه کنم درست محاسبه میکنن؟من یک نمونه با محاسبگرهای گوگل که برای محاسبه تاخیر تادیه چک،سفته،دین بود محاسبه کردم لطف کنید ببینید درست محاسبه کردم؟بطور مثال(سال پرداخت یعنی زمان پرداخت پول به شاکی اگه درست گفته باشم۱۱بهمن۱۴۰۰__سال سر رسیدیعنی همون موقعی که اظهارنامه براش فرستادم اگه درست گفته باشم۱۱بهمن۱۳۹۳ مبلغ دین۲۳میلیون تومن جمع مبلغ اصل دین به همراه خسارت۱۲۶میلیون وسیصد وهشتاد هزارتومن خیلی ممنون.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام مطالبه خسارت تاخیر وجه چک از زمان مطالبه رسمی آن حساب میشود و براساس شاخص بانک مرکزی محاسبه میشود.

سلام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی تعلق می‌گیرد

سلام از زمان مطالبه رسمی وجه چک و براساس شاخص بانک مرکزی محاسبه میشود

هر وقت دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه بر اساس شاخص بانک مرکزی از زمان ابلاغ اظهارنامه را خواهید داشت .

مطالبه خسارت تاخیر وجه چک از زمان مطالبه رسمی آن حساب میشود و براساس شاخص بانک مرکزی محاسبه میشود.

درود، مطالبه خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه رسمی طلب محاسبه میگردد

خسارت تاخیر چک های قدیمی از تاریخ سررسید و صدور گواهیعدم پرداخت کماکانو تا روز پرداخت محاسبه میشه اگر سندعادی است ملاک تاریخ اظهارنامه درثنا است