پیش فروشندگان میتوانند قرارداد را باطل کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #83333828

با سلام و احترام.
بنده آپارتمانی را به قیمت متری ۱۰ تومن از ۳ نفر پیش خرید کردم.در قرارداد آمده که به دلیل تغییرات قیمت مصالح و هزینه های پیش بینی نشده،قرارداد از لحاظ قیمتی مقطوع نیست و خریدار متعهد میگردد ما به التفاوت قیمت را که توسط پیش فروشندگان محاسبه و اعلام میگردد پرداخت نماید. آیا این قرارداد از لحاظ قیمتی مجهول است؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر ثمن مجهول نیست.

خیر پیش فروشندگان متعهد به انجام تعهدات خود طبق قرارداد خواهند بود و نمی توانند ابطال قرارداد را بخواهند

با سلام
بعید است بتوان به استناد این دلیل از سمت پیش فروشندگان قرارداد را باطل نمود.موارد شبیه به این بند در اینگونه قرارداد ها رایج است.