برای رد کردن اعسار وی میتوان اتهام تبانی پسر و پدر و کلاهبرداری به آنها داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #83332042

با سلام
در قرارداد پیمانکاری با شخصی پس از اتمام قرارداد پیمانکاری شامل مصالح و دستمزد از دادن وجه مانده قرارداد ۲۰ میلیون تومان خودداری نموده طی صورتجلسه ای در سال ۹۶ با حضور حکم انتخابی طرفین ، طرف قرارداد تعهد نمود وجه مربوطه را در نزد حکم انتخابی پرداخت کند که این کار انجام نشده و طی دادخواستی به شورای حل اختلاف ، طرف قرارداد محکوم به پرداخت گردید و متاسفانه اموالی هم از وی شناسایی نشده و کلیه حسابها خالی شده است . ساختمان و زمین محل انجام قرارداد مربوط به به پدر طرف قرارداد بوده و جواز ساخت صادره از شهرداری نیز به نام پدر میباشد و درعمل پسر برای انجام کار پدر خود قرارداد امضا کرده است چکهای صادره اولیه نیز مربوط به پسر میباشد . ولی نحوه رابطه مالی این دو نفر مشخص نیست . هم اکنون که طرف قرارداد(پسر) محکوم شده است دادخواست اعسار داده است .(لازم به ذکر است فقط از پسر و طرف قرارداد شکایت شده است )
البته این پسر شاکیان دیگری هم دارد در همین مورد ساخت و ندادن پول پیمانکاران .
توجه به این نکات نیز ضروری است :
۱- مشخص نیست پسر (طرف قرارداد با ما) به چه عنوان قرارداد امضا نموده است آیا پیمانکار ساختمان بوده است یا نماینده یا شریک یا حالت دیگری یا به قصد کلاهبرداری و وعدم دسترسی به مالک زمین (پدر) این قراردادها امضا شده است .
۲- طبقات فوقانی ساختمان نیمه کاره رها شده و همکف ساختمان مذکور کامل ساخته شده و بصورت فروشگاه به متراژ ۱۵۰ متر مربع در حال استفاده پسر و پدر میباشد و به دلیل کامل نشدن ساختمان سند تفکیکی نهایی نیز وجود ندارد که سهم پسر یا وضعیت مالی با پدرش در ساختمان مشخص باشه .

حال برای رد کردن اعسار وی میتوان اتهام تبانی پسر و پدر و کلاهبرداری داد یا خیر ؟
راهکار مناسب برای رد کردن اعسار وی چیست ؟
با تشکر از مطالعه و راهنمایی شما

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید بتوانید اثبات نمایید که ایشان دارایی و اموال دارند که میتوانید از شهادت شهود استفاده نمایید
کلاهبرداری از جانب ایشان صورت نگرفته است.

سلام. برای رد اعسار بایستی ملائت و توانایی مالی ایشون رو اثبات کنید. در ضمن افعال ایشان مشمول جرم گلاهبرداری نمیباشد