شکایت از کارفرما بابت حق سنوات چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۴ #83325539

از کارفرما شکایت کردم بیمه بودم از سال ۹۷ تا ۹۹ کار کردم از ۲۰/۱۲/۹۸ تا ۱۵/۱/۹۹ فرستادن مرخصی بدون حقوق بعد با سرپرست صحبت کردم گفتن از دروغ خودت رفتی ما نگفتیم تو همین حین هم رفتم بیمه خبر گرفتم دیدم بیمه هم رد نکردن رفت پیش کارفرما گفتن مال همه رد نکردیم یه مدت از همون موقع تا برج ۳ کار کردم باز پیام دادن کارا خوابیده برین سرکار دیگه هی پیچوندن حقوق برج ۲ و عیدی و ثنواتم م ندادن فیش حقوقی نمیدادن و به کارت پول بزنن نمیزدن فقط دستی اما از ۹۷ چند فیش دسم دارم آیا میشه کارم به جایی میرسه حق بدن به من یا نه

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره کار مراجعه کنید

به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید

سلام
میتوانید با مراجعه به اداره کار محل خدمت اقدام به شکایت از کارفرما نمایید و قابل اثبات میباشد