علائم عدم پارک بالای درب ورودی نصب شده ولی توجه نمیکنند؛ برای حل این مشکل چکار میتونیم کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۳ #83315355

باسلام
بسیار اتفاق میوفته که رو به روی درب خروجی منزل ما پارک میکنن و به دلیل عرض کم کوچه طوری میشه که به سختی میشه وارد پارکینگ شد و بنده و همسایگان چندین بار به دلیل عدم امکان دور گرفتن خودرو برای ورود، به درب و دیوار پارکینگ برخورد داشتیم. علائم عدم پارک هم بالای درب ورودی نصب شده ولی توجه نمیکنن.
ما برای حل این مشکل چکار میتونیم کنیم؟ آیا شهرداری یا ۱۱۰ کاری میتونه انجام بده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
باید به صورت مسالمت آمیز حل شود زیرا علایمی که نصب کرده اید ضمانت اجرا ندارد.

با توجه به اینکه علایم مزبور از ضمانت اجرایی برخوردار نیست لذا موضوع را به صورت مسالمت آمیز حل و فصل نمایید

درود بر شما، متاسفانه در این خصوص راهی نیست، چرا که نصب این علائم از طرف راهنمایی و رانندگی نبوده، ضمانت اجرایی خاصی متصور نیست.

با درود
متاسفانه راهی نیست.
به فرض این که هر شخص جلو درب شما پارک کند چون تعداد آنان زیاد است نمبتوان هر روز علیه هر شخص دعوای ایجاد مزاحمت و... طرح کرد.
فقط میتوانید محترمانه اعلام نمایید منزل شخصی است یا درب ورودی، عدم رعایت آن ضمانت اجرا ندارد به فرض این‌که داشته باشد یک بار دوبار و توسط یک فرد نیست که با شکایت خاتمه یابد.

سلام و درود
ضمانت اجرا ندارد
به صورت مسالمت امیز حل و فصل کنید
موفق و موید باشید

نصب تابلو عدم توقف از وظایف راهنمایی است
نصب عدم توقف شما ضمانت اجرایی ندارد

بادرود
متاسفانه ضمانت اجرایی دراین خصوص وجود ندارد