آیا می توانم بابت توهین هایی که کردن و همچنین دروغ هایی که به خانواده همسرم گفتن شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۲ #83280608

با سلام
همسرم چندماهی هست که منزل را ترک کرده و با خانه برادرش رفته است
حال مادر زن بنده نیز با یک شخص دیگر بصورت صیغه موقت زندگی می کند

شخصی که با مادر زن بنده زندگی می کند بارها با من مکالمه های تلفنی داشته و مطالبی نامرطوب را برای خراب کردن رابطه خانواده ها زده
به عنوان مثال یکبار زنگ زد و گفت من برایش خواستگار پیدا کردن و نمیزارم برگرده

حالا حدود ۱ ماه پیش چندین بار با من تماس گرفتن و از بدی خانواده همسرم گفتن
و بعد از این مکالمه ها به خانواده همسرم و دایی هایش گفته که من به ایشان گفته ام پارتی دارم و رای دادگاه به نفع من می شود و کلی از زبان من فحش داده (یعنی من به خانواده همسرم توهین کردم)

حالا من صدای ایشان را در تمام مکالمات ضبط کردم و به برادر خانمم گفتم ایشان دروغ می گوید و من مدرک برای اثبات دروغ هایش را دارم و ایشان به شما توهین کرده است

شخصی که با مادر زنم زندگی می کند بعد از شنیدن این موضوع با من تماس گرفت و به من و پدرم گفتن شما بی شرفید، پست هستید و چند توهین دیگر
حتی مجدد پیام دادن و گفتن اگر مرد هستی صدای من را برای دیگران ارسال کن تا ۳ سال زندانی برایت بگیرم و حتی داخل همان پیام دوباره چندتا دروغ را به من نسبت دادن

و اگر جوابتان بله هست، ممنون می شوم میزان حکمی که می توان برایشان گرفت را بگویید
و اینکه چطور می توانم خانواده همسرم را مطلع کنم که این شخص یک دروغگو هست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مجازات توهین جزای نقدی است.

در خصوص توهین می توانید شکایت کنید وبرای اثبات ادعای خود باید به شهادت شهود استناد نمایید.

می توانید تحت عنوان توهین و افترا شکایت کنید، نیازمند ادله همچون شهادت شهود هستید

میتوانید شکایت خود را مبنی بر افترا مطرح کنید و پرینت پیامک ها و صدای فرد را ضمیمه پرونده کنید. چنانچه شاهدی مستنداتی قوی تر در این زمینه دارید به دادگاه ارائه نمایید

سلام
در خصوص توهین می توان با ادله طرح دعوا نمود

درود
در صورت داشتن دلیل کافی بابت توهین شکایت خود را مطرح نمایید .

با درود طرح شکایت توهین میتوانید کنید بدیهی است بار اثبات برعهده مدعی است