به غیر از پلمپ چطور میتونیم هم درخواست اجاره های نپرداخته و هم تخلیه بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #83228468

. بعد از مرگ مرحوم الان ۱۰ سال میگذرد کسی که اجاره کرده فوت کرده و الان زنش خونه رو خالی نمیکنه و حتی اجاره و شارژ پرداخت نمیکنه. ما به غیر از پلمپ چطور میتونیم هم درخواست اجاره های نپرداخته . و هم تخلیه بگیریم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل اینکه طرف قرارداد فوت شده اند لذا شما با استناد به مدارک و اجاره نامه تنظیمی بر علیه همسر متوفق اقامه دعوی و درخواست تحلیه ملک را به همراه اجاره بهای معوقه را تقاضا نمایید تا دادگاه اقدامات لازمه را جهت تخلیه مستاجر انجام دهد .

سلام
اگر مستاجر خانه‌ای که اجاره داده اید فوت کرده باشد شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دادخواست تخلیه تقدیم نماید تا به مرجع قضایی رسیدگی و ارسال شود
و همچنین می توانید وجوهی را که بابت اجاره بها ر یا شارژ طلبکار هستید مطالبه کنید تا رسیدگی شود