آیا عدم استرداد طلا توسط همسر خیانت در امانت میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۵۷۱ #83207770

پس از وقوع اختلافاتی بین من و همسرم بنده طلاهای زندگی مشترک رو از منزل بردم. ایشان زمانیکه متوجه جای خالی طلاها میشن به جرم خیانت در امانت از من شکایت کردن. اکثر طلاها توسط بنده خریداری شده که فاکتور خرید آن موجوده. از طرفی بخش از طلاها توسط آشنایان به هنگام عروسی هدیه شده.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکایت مطروحه به نتیجه نمی رسد و قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

حتی در صورتی که طلاها توسط همسر شما خریدای شده بود عنوان خیانت در امانت صادق نیست.

شکایت خیانت درامانت ردخواهد شد . چون ازشمول جرم خارج است