اگر آن نوشته را در دادگاه ارائه بدهم میتوانم از دادن مهریه خلاص شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #83198937

باسلام عرض ادب، سوال بنده در این مورد می باشد که همسر بنده یک متنی با دست خط خودش و امضا و اثر انگشت خودش نوشته که مهریه اش را به بنده بخشیده، حالا بعد از چند سال مهریه اش را اجرا گذاشته، میخواستم بدونم من اگر آن نوشته را بت دادگاه ارایه بدهم میتوانم از دادن مهریه خلاص شوم و اگر جواب مثبت است باید چطور و چگونه اقدام کنم، خودم اقدام کنم یا وکیل بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : میتوانید ارائه دهید اما توسط زوجه مورد اکراه و اجبار قرار گرفته و از نظر دادگاه دارای اعتبار نمیباشد . لذا بخشش مهریه از طرف زوجه باید یا در دادگاه یا دفاتر اسناد رسمی و با تایید پدر و یا جد پدری صورت گیرد تا قابلیت استناد داشته باشد

اصل مدرک را در جلسه اول رسیدگی ارائه دهید و البته چنانچه به وکیل دادگستری وکالت بدهید مطمئنا بهتر به نتیجه خواهید رسید.